Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

πουτσιλίκια


και τα χθεσινά γαμίδια θα μας οδηγήσουν - σε μια πρωτοφανή εκδήλωση χρονικής γραμμικότητας για τούτο το μπλογκ που θέλει να θεωρεί εαυτόν αντι-επικαιρικό ως και καθολικό, - στα σημερινά πουτσιλίκια και, ενδεχομένως, αν συνεχίσει έτσι, στις αυριανές ψωλαρχιδιές.
ω μα δεν πρέπει να βρίζουμε στο ίντερνετ, μπορεί η μαμά μας να συνασπιστεί με τα χακερόνια εργοδότες μας στους οποίους το παίζουμε παναγίτσες, και να κάτσουνε να κάνουνε ηλεκτρονικό στόλκινγκ, και να καταλάβουν ότι ο Υπερόπτικ Παπαδόπουλος υψηλά ιστάμενο στέλεχος πολυεθνικής με αντιβριστική πολιτική, και ο Σαρκάστικ Παπαδοπουλος υψηλά ιστάμενο στέλεχος πολυεθνικής με ειρηνοποιητικούς σκοπούς, βρίζουνε και προωθούν τη βία, την παρανομία και τα ναρκωτικά στο ίντερνετ.
και ποια η θέση μας μετά Σαρκάστικ Παπαδόπουλε;
είσαι εσύ σε θέση Σαρκάστικ Παπαδόπουλε να ενοποιήσεις τη βίρτσουαλ με την κανονική σου περσόνα κάνοντας λινκ του διαδικτυακού σου προφίλ με το καλό σου προφίλ, ξέρεις, μιλώ για το προφίλ που απαθανάτισε κάποτε ο ντουανώ στις γέφυρες του παρισιού ανάμεσα σε ασπρόμαυρα περιστέρια και σνομπ σερβιτόρους;
εγώ δε νιώθω πλέον άνετα μ’αυτό το κρυφτούλι Σαρκάστικ Παπαδόπουλε.
είναι που είμαι και φράστρέητηντ για λόγους μεταβατικής μεταιχμιακότητας, είναι που δεν τά νιωσα τα χριστούγεννα φέτος, για να μη μιλήσω για το πάσχα με τα λογής λογής εθίματα που πέρασε και δεν ακούμπησε από τη λαογράφα καρδιά μου, μου φαίνεται πολλά βαρύν το φορτίον του κατακερματισμένου μου σελφ και λέω να απλοποιήσω μερικές όψεις στη βάση μιας ενοποιητικής πολιτικής που θα μας φέρει πιο κοντά στην αξιοπρέπεια, ώστε ναι Σαρκάστικ Παπαδόπουλε, να μπορώ επιτέλους να δώσω το λινκ του μπλογκ στη θεία μου την αμερσούδα, στον κυρ γιάννη που φροντίζει το μποστάνι του πατέρα μου τσαλαβουτώντας στις γόνιμες λάσπες κάθε χάραμα για νάβρει ζουμερά πεπόνια, και γιατί όχι στον παπα-βάγγο, το χάι τεκ παπά της ενορίας που έρχεται κοντά στους νέους μέσω δημιουργικού τσατ χάρη στο ίίίντερνετ.
φτάνει πια Σαρκάστικ ο χαμαιλεοντισμός, φτάνει πια η διάχυση σε χιλιάδες λόγους και τρόπους, φτάνει πια η σχιζοφρένεια της ταυτότητας.
και μία είναι η λύση Σαρκάστικ.
όχι όχι δεν είναι η βάναυση έκθεση μιας εκβιαστικής intimité που θα τρίψει στα μούτρα του ανύποπτου λινκοπατητή τα βρωμερότερα εσώτερα μύχια του Υπερόπτικ ως ενσαρκωμένου μαλάκα.
ούτε είναι η λύση να λινκάρουμε το μπλογκ με τη φορολογική μας δήλωση, το σπέησμπουκ και το μάι φέης για να είναι διαθέσιμες σε μια πλατφόρμα οι προτιμήσεις μας τα λεφτά μας και η φάτσα μας σε όποιον θέλει να έχει μια πλήρη αυταπάτη.
η λύση Σαρκάστικ Γουάνς Εγκέν είναι η ουτοπία.
δηλαδή αυτά που λέμε να περιέχουν σε απλές ντιρεκτίβες το όραμά μας για τη ζωή, έτσι όπως έχει κατασταλάξει στα πνευμόνια μας μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας, και που να μπορεί να το καταλάβει ο μπαμπάς, η μαμά, το παιδί, ο επιστήμονας και ο μπαρμπα βάγγος το ίδιο, που να αφορούν τον κυρ γιάννη, το ζίζεκ και τη θεία πόπη άμεσα και γρήγορα.
έτσι θα εκτοξευθούν οι πωλήσεις στα ύψη και θα σώσουμε την ψυχή μας απευθυνόμενοι με μια ενότητα εαυτού σε όλους τους άλλους εαυτούς άμεσα γρήγορα αποτελεσματικά.
θα μιλήσουμε στο συνάνθρωπο απλά και κομμουνιστικά να μας καμαρώσει και ο Ρίτσος.
θα θεμελιώσουμε μια αίσθηση ανθρωπιάς στα μικρά κοινότυπα κι όμως μεγαλειώδη πράματα που μας δένουν όλους μαζί και θα συνεχίσουμε να υποθέτουμε ότι η ανθρώπινη φύση δεν υπάρχει, αλλά τα όνειρα υπάρχουνε.
θα ξεκινήσουμε από τον ελάχιστο κοινό παρονομαστή που θα ωθεί στο ακατάσχετο κλικ όποιον τυχόν συναντήσει τα ηλεκτρονικά μας ίχνη. γιατί θα μυρίζεται αλήθεια και όραμα.
μετά θα κατέβουμε στις εκλογές.
για να διαβρώσουμε το εκλογικό σύστημα εκ των έσω και να αποδομήσουμε τις δομές σαν χαρούμενα αποδομητικά πουλιά.
κι έπειτα θα αποκαλύψουμε σε όλους ποιοι πραγματικά είμαστε.
ή μήπως κλάνεις μέντες, μπάτμαν;


inferior art for the masses
Hyperoptic, 2011


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.