Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΞΕΝΥΧΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ


Ο κόσμος δεν πιστεύει τους γιατρούς που λέγανε ότι πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας, πιστεύει αυτούς που πουλάνε λοσιόν για να ξαναφυτρώσουν τα μαλλιά, ο κόσμος πατάει τα κλικ που θα σε μάθουν πως να κρατήσεις έναν άντρα με δυο μαγικά τιπς, γιαυτό ο Υπερόπτικ πίνει σα νεροφίδα, γιατί έχει δυο ακατόρθωτα τιπς για να γίνουμε όλοι ευτυχισμένοι, τρία αδιανόητα τιπς για να εξαφανιστεί η πιτυρίδα, ένα τιπ για να φτιάξεις πυρίτιδα και άλλο ένα τιπ πανεύκολο για να ξεμπλοκάρουν οι σχέσεις μας παιδιά, να ξεμπλοκάρουν οι σχέσεις μας.

Και τώρα ένα ανέκδοτο.


Κάθονται ο Σέρλοκ και ο Φρόυντ σε ένα μπαλκόνι και πίνουνε κονιάκ.

Λέει ο Σέρλοκ: "είναι φανερό ότι πριν έρθεις εδώ ήσουν σε μια οικοδομή και μάλιστα έφυγες τρέχοντας και κλάνοντας μέντες γιατί σε κυνήγησε ένας άγριος σκύλος".

Ο φρόυντ εντυπωσιάζεται αλλά είναι κωλοεγωιστάκος και φυσικά δεν το δείχνει.

"από πού το συνάγεις;" ρωτάει αργά και πολιτισμένα το συνομιλητή του.

"στα παπούτσια σου που κανονικά θα λάμπανε υπάρχει σκόνη από τσιμέντο. Τα μανίκια σου έχουν τριφτεί σε φρεσκοασβεστωμένο τοίχο, και ένα δοκάρι προεξέχει από τον κώλο σου. Μερικές τρίχες σκύλου στολίζουν την πίσω μεριά του παντελονιού σου και έχεις ένα σκατό στην κάλτσα, πράγμα που σημαίνει ότι έκλασες μέντες και έφυγες τρέχοντας".

Ο Φρόυντ σωπαίνει στοχαστικός. "πολύ καλά, πολύ καλά…" μουρμουρίζει επικυρώνοντας την ιδιοφυή ανάλυση του Σέρλοκ. "για ερωτευμένος, είσαι πολύ παρατηρητικός" του αντιτείνει προκλητικά κοιτώντας τον μέσα από τον καπνό της πίπας του με εκείνα τα μάτια που έκαναν τις υστερικές να παραληρούν.

"ερωτευμένος; θα αστειεύεσαι βέβαια!" ανακάθεται στην καρέκλα του σκανδαλισμένος ο Σέρλοκ.

"το ότι πρόσεξες το δοκάρι στον κώλο μου είναι καθαρή ένδειξη της καθήλωσής σου στο πρωκτικό στάδιο. Πράγμα που ενισχύεται από το ότι πρόσεξες το σκατό στην κάλτσα. Λογικό γιατί είσαι κολληματίας. Η υπόθεση της καταδίωξης από το σκύλο είναι ικανή αλλά και όχι και αναγκαία για να εξηγήσει τις τρίχες στο παντελόνι μου. Θα μπορούσα απλά να έπαιζα με το Τζακ τον αγαπημένο σκύλο της Άννας. Της Άννας Φρόυντ. Της κόρης μου. Το ότι επέμεινες στην παρανοϊκή χροιά της καταδίωξης μας παραπέμπει στις ομοφυλοφιλικές σου τάσεις προς τον Γουάτσον μέσω του κλασικού μηχανισμού της αντίστροφης προβολής που έχω εκθέσει στην περίπτωση του Ράττενμαν. Αλλά δεν είναι αυτά που με έπεισαν ότι είσαι ερωτευμένος".

"τότε τι;" ρωτάει τσαντισμένος ο Σέρλοκ.

"δεν πρόσεξες ότι είμαι ντυμένος Μπομπ Σφουγγαράκης".



"τσίμπα ένα αρχίδι" ή
"O ξεκατινιασμένος και ποταπός χορός της νίκης του Φρόυντ"
Υπερόπτικ, 2012 (πότε πήγε 12 ρε πούστη)


Χεχεχεχεχεχεχεχε.

Και ο Φρόυντ χορεύει το χορό της νίκης ενώ ο Σέρλοκ ταπεινωμένος μαζεύει ενδείξεις για να τον ξαναταπώσει ενώ ο Υπερόπτικ ενημερώνει το Σαρκάστικ ότι κουρεύτηκε σαν μικρό πουστάκι και έβαψε μαλλί πλατίνα ο γέα, και ότι τον έχει πιάσει η μελαγχολία των μεθεόρτιων και γάμησε τα ρεεεεεεε γύρισα νωρίς ρεεεεεεεεεεεε σταδιάλα αυτά τα αρεοπλάνα μας πάνε μας φέρνουν αλλάααα καταλαβαίνουν τον πόνο μας ρεεε; όχι ρεεεεεεε

Άντε φιλούμπες στας Αθήνας από τας Λονδίνας και

ΞΕΝΥΧΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.