Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Μικρές έντιμες πριγκήπισσες με προδιάθεση στην τρέλα


Άλλη μία! Άλλη μία! Κοίτα Σαρκάστικ κι άλλη έρχεται! 
Φώναξε χαρούμενα ο Υπερόπτικ κοιτάζοντας τον αυτοκτονικό χορό των οικοδεσποινών πριγκηπισσών που έπεφταν δερβισοστροβιλιζόμενες από τον πιο ψηλό πύργο. 

Σαρκάστικ. έκανε έπειτα αποφασιστικά ο Υπερόπτικ. Κοίτα να δεις, το αποφεύγουμε τόσο καιρό αλλά πρέπει να το συζητήσουμε.

- τι πράμα ρε Υπερόπτικ;

- τι στάση παίρνουμε Σαρκάστικ στο τζέντερ ίσιου; πώς βλέπουμε τη γυναίκα και πώς τον άντρα Σαρκάστικ; τι νόημα έχει για μας ο πόλεμος των φύλων;

- ε τώρα ρε Υπερόπτικ εμείς είμαστε μετακυτταρικές οντότητες. Ταξιδεύουμε πέρα από αυτά. Χανόμαστε αβέρτα στο κοσμικό γίγνεσθαι, με μικροταυτότητες θα ασχολούμαστε τώρα; είπε ο Σαρκάστικ εκφράζοντας μια μέγιστη αλήθεια που θεμελιώνει φιλίες υπερατλαντικά και υπερφυλετικά και στην οποία οι Υπερόπτικ Σαρκάστικ έχουν στηρίξει μεγάλο μέρος από το οντολογικό φορτίο που φέρουν στους έμφυλους ώμους τους. 

- Σωστός Σαρκάστικ, έκανε ο Υπερόπτικ. Αλλά θα πάρω το χέρι των συλλογισμών σου και θα το πάω στην αλάνα του ανθρωπολόγου, που λέει ο λόγος. Ωραία. Με δεδομένα αυτά τα μετακυτταρικά αρχιμήδεια σημεία από όπου θεώμεθα τον κόσμον, με δεδομένη την ειρωνική μας απόσταση από την οποιαδήποτε ταύτιση καταντάει φανατική ή νευρωτική, με δεδομένα όλα αυτά ρε παιδί μου…

- ναι;;;;….

- και πάλι, πώς βλέπουμε τη γυναίκα και πώς τον άντρα; τι είναι αυτός ο πόλεμος των φύλων; τι είναι το στρεητιλίκι, τι είναι το γκεϊλίκι; τι παίζει με το τζέντερ ρε παιδί μου, αν ερχόταν ένας εξωγήινος που στον πλανήτη τους είχανε 12 κανονικά φύλα και 3 υποφύλα, τι θα έλεγε για τη γήινη σεξοδιαστρωμάτωση έτσι όπως εκφράζεται, τι να σου πω, από το σκυλάδικο μέχρι το Λακάν;

- ε καλά αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. 

- χαίρομαι που ρώτησες. Άκου τι σκεφτόμουνα σήμερα. 



- κατάλαβες; έκανε ο Υπερόπτικ λαχανιασμένος από το μένος της ίδιας του της ρητορικής. 

- κατάλαβα… έκανε ο Σαρκάστικ συμφωνώντας αναστοχαστικοσαρκαστικά.

Μια μικρή σιωπή γλίστρησε σαν ξεραμένη σαύρα ανάμεσα στο αχτύπητο δίδυμο. Μια σιωπή που επέτρεψε στους Υπερόπτικ να στρέψουν χαζευτικά το βλέμμα τους για μια ακόμα φορά προς τον πύργο. 

- ΑΑααααααα ακούστηκε μια μακρινή τσιρίδα και άλλη μία πριγκήπισσα αυτοκτόνησε ανεμίζοντας τα αιθέρια γαλάζια πέπλα της πάνω από το φιλόξενο χάος. 

Οι Υπερόπτικ Σαρκάστικ την κοίταξαν μέχρι που δε φαινόταν παρά μια ελάχιστη κουκίδα πια, κι έπειτα άναψαν δυο τσιγάρα, ήπιανε λίγο νεράκι γιατί είχανε κορακιάσει, και συνέχισαν τη τζέντερ συζήτηση. 

Ποτέ δε θα μάθουμε τι είπαν οι Υπερόπτικ Σαρκάστικ σε αυτή τη συζήτηση. Από προηγούμενες συζητήσεις μαζί τους πάντως υποθέτουμε ότι η όποια δομή και επίφαση επιχειρημάτων (τυχόν προκύψει στη συζήτηση), δεν μπορεί παρά να υπόκειται στη διακύμανση του κυρίαρχου άξονα γυναικεία συναισθηματική πρωτογενής καμπυλώδης μητριαρχική αντίδραση, βέρσους - ορθολογική αποστασιοποιημένη αρρενωποειδής εργαλειοδυτικότροπη σκέψη.

Ή μήπως τα παραλέμε απλά τα πράγματα;

Χμ………….
ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ……

Βρε μήπως;;;;

ΜΗΠΩΣ;;;;;;;;;;

Στο επόμενο, μεγάλες αποκαλύψεις για τις gender defined κατινιές/αποκοτιές στις οποίες έχουν προβεί οι Υπερόπτικ κατά καιρούς, και δώρα σε όποιον καταφέρει να ζωγραφίσει με κάρβουνο τρία αντικείμενα τα οποία οι Υπερόπτικ ενδέχεται να έχουν σκεφτεί - φαντασιωθεί - ονειρευτεί ότι βάζουν στους μετακυτταρικούς υπερδιαστατικούς κώλους τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.