Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

φομφ σφονχαρόλε


Ήταν μεσημέρι πριν το λιόγερμα και ενώ τα γαργαλητά χάχανα των κοπελούδων αναγαργάριζαν τα λογαδάρια του κατωγιού, ο μπομπ ο γαμιόλης έλιαζε ακαμάτης τα αχαμνά του δίπλα σε έναν πίνακα του Γκόγια που μόλις είχε κλέψει από το μουσείο της Μαδρίτης.
Ναι ο Μπομπ ο γαμιόλης τό κανε και αυτό.
Έκλεψε εκείνο τον πίνακα του Γκόγια που είναι ο Κρόνος και τρώει τα παιδιά του γιατί από μικρός του άρεσε το γκορ, και ο μπομπ ξέρει ότι πιο γκορ από το γκόγια δε θα βρείτε στην κλασική τέχνη.
Κλασική τέχνη… και τί είναι στ’αλήθεια κλασικό σύντροφέ μου Πάτρικ; έκανε ο μπομπ βγάζοντας μπουρμπουλήθρες από το πράσινο μοχίτο του και τείνοντας ένα ιντελλεκτουέλ σπάσιμο καρπού στον Μπάτρικ τον αστερία γκόμενό του ο οποίος στη διπλανή ξαπλώστρα προσπαθούσε τόση ώρα να ξεκολλήσει μια ροζ μπιγκ μπάμπολ από τον κώλο του όπου και την είχε βάλει για να δοκιμάσει το πυροκλάνι σε τσίχλα.
- κλασσικό; δεν ξέρω μπομπ, έκανε με την ρεταρντέ χοντροφωνάρα του ο μπάτρικ, αυτό πάντως το πυροκλάνι τσίχλα αν πετύχαινε θα γάμαγε μανούλες ε μπομπ;
- ω πάτρικ πάτρικ…. Γίνεσαι τόσο γαμημένα πεζός ώρες ώρες. Εγώ ρε μαλακοκάβλη δίπλα σου αναρωτιέμαι για τη λεπτή ίνα που χωρίζει την αβαν γκάρντ από το μέινστρημ, το μπανάλ, ψάχνω μπετόβλακα να βρω την αναγκαιότητα αυτής της αχτίδας ιστορικότητας που απαιτείται ως άξονας για να αποτιμήσουμε εντός και εκτός του χρόνου το σουμπλίμ, ως καθολικό, αρχίδα, και όχι μόνο δε σε νοιάζει, όχι μόνο δεν το εκτιμάς που τεμενάδες έπρεπε να μου κάνεις για το επίπεδό μου χοντρομαλάκα, και κάνεις το πυροκλάνι ηλίθιε με την τσίχλα; στόκε;
- αφού ρε μπομπ κι εσύ είχες προσπαθήσει να το κάνεις πριν και τελικά τις φάγαμε τις άλλες τσίχλες αυτές με το μάνγκο ρε μπόμπ! Που ήταν και καλές και πρόλαβα μόνο δύο. Έκανε παραπονεμένα ο πάτρικ
- ναι ρε πάτρικ ηλίθιε, αλλά εγώ τις μάσησα τουλάχιστον πριν δοκιμάσω. Στόκε. Εσύ απλά βάζεις μια τσίχλα στον κώλο σου ρε χοντρέ παπάρα, πώς περιμένεις να φουσκώσει και να γίνει πυροκλάνι ρε ηλίθιε; το μόνο που κάνεις είναι να σκατώνεις τις τσίχλες και να τσουρουφλίζεις τις κωλότριχές σου. Γελοίε τύπε. Έκανε με ταρκοφσκική περιφρόνηση ο Μπομπ.
- α καλά είσαι πολύ μαλάκας. Δε φτάνει ρε μαλάκα που με έβαλες σου κουβαλάω το ηλίθιο κάδρο σου σε όλη την πόλη, που αν δεν είχα ρε μαλακοβιόλη εγώ κονέ με την αστυνομία θα σούλεγα άμα είμασταν τώρα να πίνουμε τα μοχίτο μας ή αν θα μας είχανε για τη δέκατη ανάκριση, μαλάκα, και μου τη λες και απο πάνω για τα πυροκλάνια; αφού ήτανε δική σου ιδέα ρε μπομπ, κατέληξε πάλι παραπονιάρικα ο μπάτρικ.
- ναι ρε μπάτρικ ναι. Αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του ρε γαμώ το κέρατο γαμώ! Άραξε ρε γαμώ την παναγία σου λίγο δίπλα σε αυτό το αριστούργημα κωλοακούλτουρε και απόλαυσε το μοχίτο που πληρώνω από τη λαρτζίλα μου και μόνο! Μαλάκα!
- καλά ρε μπομπ με συγχωρείς. Έκανε σα βρεγμένος αστερίας ο μπάτρικ.
- καλά ρε μαλάκα δεν τρέχει. Απλά γίνομαι λίγο νευρικός όταν μιλάω για τέχνη, το ξέρεις.
- ναι ρε μαλάκα πραγματικά. Τι είναι αυτό τώρα τελευταία; έκανε με γνήσια αυτογνωσιακή απορία ο μπάτρικ.
- δεν ξέρω ρε μπάτρικ. Νιώθω τόσο έτοιμος να δημιουργήσω που τι να σου πω, άμα δεν το βγάλω τώρα θα σαπίσει ρε πούστη. Γιαυτό ρε μαλάκα κλέψαμε τον πίνακα. Για να εμπνευστώ. Έκανε τσαχπίνικα και ανάλαφρα ξαφνικά ο μπομπ κλείνοντας ματάκι στον μπάτρικ.
- πω πω…. Άντε άμα είναι να εμπνευστείς να παραγγείλουμε να φάμε και τίποτα.
- τι να φάμε;
- ε να πάρουμε κλασικά αυγοφέτες με κιμά και παγωτό με κάστανα.
- ναι αλλά να πάρουμε και μία έξτρα φακές! Μη σου πω και ρεβύθια… είπε ο μπομπ πονηρά και αργόσυρτα σκουντώντας τον μπάτρικ χαρχόλικα και συνωμοτικά
- χεχε…….. Να το κάνουμε φασολάδα;;;;;;; φώναξε ο μπάτρικ από τη χαρά του
- ΝΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τσίριξε ο μπομπ

- ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΜΕ ΤΣΙΧΛΕΣ ΜΑΝΓΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣ

Έκαναν μαζί ο μπομπ και ο πάτρικ και ξαναβολεύτηκαν στις ξαπλώστρες τους για να λιάσουν λίγο ακόμα τα αχαμνά τους αναμένοντας τα εδέσματα από τον κοσμικό σερβιτόρο ο οποίος ακούει τις επιθυμίες τους και όπου βρίσκονται τους κατεβάζει μουσακάδες, παστούλες, παγωτά, κοψίδια, αλλαντικά, τυράκια, πατάτες τηγανιτές, τα πάντα.

Κλανιές και ψίθυροι το ηλιοβασίλεμα,
Λέγεται, για τους περίεργους, το αριστούργημα που δημιούργησε ο μπομπ μετά από αυτή την εμπνευστική σεάνς με τον μπάτρικ.

Αυτή την περίοδο το έργο εκτίθεται στο μουσείο του μπικίνι.

λα ποζισιόν ντε λ αρ
Υπερόπτικ, 2012





3 σχόλια:

  1. Μπάτρικ τα ΣΠΑΣ τις μάνες τους γκαμάς
    (τρελό κάψιμο Υπερόπτικ, πήγα να λογοκρίνο το "μάνες" στο ίδιο μου το κόμμεντ ντόιιιιιιοοοοονννγκκκκκ)
    Τζέσε Τζέιμς ΤΖΕΙΣ
    Τζις μάνες ντους γκαμείς

    δια χειρός Μπαράνγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπρεεε, (τραγουδιστά- τραγούδια του γκάμου -χοροπηδηχτά γι έτσι):
    Αααααν είχ' ο Μπάτρικ γκόλ..ω θα έκλανέ τον κόσμο όλ'
    ον όμασε τα μ'όοοολα βρε Σφόνχαρο-γαμιόλα,
    έι!

    Γιατί αν ονομαστήσεις το πρόβλημα σου Φόμφ, πάει τελείωσε, λύθηκαν όλα; γιατίιι?? τολμάς και ρωτάς γιατί ρε Τελειωμένε Αστερία, Μεγάλη Ψωλαρπάχτρα; Γιατί ο Λόγος δεν είναι η αρχή του κόσμου, όχι αυτά είναι παπαριές των δυτικών: ο Λόγος είναι ΓΙΑΤΡΕΙΑ, ω, ναι είναι θεραπεία, σκέψου ασπούμε γιατί ασπούμε κάνουν οι άνθρωποι, αυτά τα όντα στον άνω κόσμο Μπάτρικ, γ'αυτά μιλάω, λογο-θεραπεία; Ε, γιατί Σαπιοκοιλιά της λάσπης, λέγε ρε καριόλη!!!
    - Ε, εεεεε, εεεε ααααααα μμμμμμμμ μουρμουρισέ ο Αστεριάς σα κακογαμμημένος αναποφάσιστος καριόλης.
    - Ε???
    - Γιατί, μήπως ο Λόγος είναι και η ΑΙτία; Δεν λέμε δηλαδή αυτός είναι ο Λόγος που έγινε κάτι; Λέω τώρα... (και μη με ξαναπέις τώρα για Λόγο = Αναλογία κι έτσι κι αυτές τις παπαριές γιατί θα σου χώσω τα Σεμινάρια Ημιμάθειας στον Κώλο Μαλάκα, σημείωσε ο Πάτρικ με σαλονικιότηκη ευφράδεια.)
    - Και ποιός ο λόγος του λόγου λοιπόν; ή μήπως σε έχει πιάσει λογοδιάρροια πάλι χωρίς κανέναν Λόγο; ΜΑΛΑΚΑ ε ΜΑΛΑΚΑ Έλεος ρέ, κάντε τον να σκάσει ρε, βούλωστο Φιδέμπορα του Ελέοουςςς!!
    - Εμμμμ, έξυσε τον κώλο του ο Μπάτρικ, εμμ μωρέ φταίνε αυτές οι τσίχλες-πυροκλάνι γιου νόου... δέι όλγουιέζ μέικ μή νέρβους....
    - Ώπα! Ατάκα ολκής! ούρλιαξε έξαλλος με την σειρά του ο Φόμφ ο Μέγας Γαμιόλης.
    - Σ'αρεσε, σ'άρεσε ανωμαλάρα μου; τον πείραξε ο Μπάτρικ με νάζι. Άντε να στην πώ κι αλλιώς και το κλείνουμε: Ο Λόγος και η Απουσία του, ο Λόγος και η Παρουσία του, μας προκαλούν νευρικότητα και Αμηχανία. Ώς εκ τούτου προβαίνουμε σε διάφορες ακατονόμαστες πράξεις όπως η συνουσία με γυμνοσάλιαγκες, η κατασκευή πεταλουδοειδών μετάψυχεδελικοπτέρων, όπως η γλωσσολαλιά, η αφωνία, οι γλωσσοδέτες, η γλωσοπλασσία και η επιλεκτική δυσλεξία ή αλλιώς Λάπσους.
    - Όλα αυτά για να καταλήξεις στα Λάπσους; απήυδυσε ο Φόμφ ο Σφόνχας ο Μέγας.
    Ο Μπάτρικ τράβηκε τις βετζούζες από τα αστεριομέλη του καυλιάρικα σα να έλεγε Ναι.
    - Καλά ρε μαλάκα, λέγε τότε ρε πουστρόνι, τι Λάπσους έκανες πάλι γαμώτη μου!???
    - Ε, τίποτα ρε Μπόγκ.. άστο ρε Μπόμπ, ιτ'σ φάκινγκ ιμπάρασινγκ γιού νόου...
    - Λέγε ρε ΟΡΝΙΟ!
    - Ε.... τίποτα, να... είπα το Πίνγκ Πόνγκ, Πίνκ Μπόνγκ...
    Και κοίταξε τον Φόμφ με τα μάτια του γουρλωμένα και ανήσυχα:
    - Ρε... λες,... λες να είμαι γκέι;
    - Όχι ρε, εγώ τις προάλλες είπα τον Πάνγκο Μπάνγκο...
    - Μα αυτό είναι επειδή είσαι ναρκισσιστική προσωπικότητα ρε Μπόμπ δεν είναι νέο αυτό τώραααααα, κλαψούρισε ο μαλάκας Αστερίας.
    - Μπά, αναστοχάστηκε ο Σφόνχας, είναι που μου κλέψανε το Μπόνγκ και με πόνεσε.
    Ο Πάτρικ κούνησε το κεφάλι του με συμπόνοια και για πρώτη φορά δεν έκλασε, δεν έκλαψε, δεν έβρισε σα γαμιόλης λιμενεργάτης του ελέους, αλλά έσκυψε και χάρισε τον κώλο του στον φίλο του για άλλη μια φορά, για να πειραματιστεί με τις τσίχλες-πυροκλάνια όπως ήθελε αυτός: μασώντας τες πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LOL
    re malaka sarcastiiiic
    loipon katoxurwnw to pink bong gia onoma mpantas
    den kserw poias mpantas, auths pou 8a kanoume gia na enwsoume thn psuxedeleia me to hardcore profil pou kalliergoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.